1 minuut gratis winkelen bij Plus van Dijk

1 minuut gratis winkelen bij Plus van Dijk Foto: Voorhout onderneemt!

Tijdens de Decemberactie van Voorhout onderneemt! maakten klanten van Voorhoutse winkels kans op verschillende prijzen, waaronder 1 minuut gratis winkelen bij Plus van Dijk. De winnares kwam de gewonnen prijs innen.

In totaal verlootte Voorhout onderneemt! 45 prijzen onder de ingeleverde kassabonnen en tijdens de actieperiode gaven ze wekelijks een dinerbon weg van de lokale horeca.

€255,- in 1 minuut

De Voorhoutse Karin Borst was de winnares van de minuut gratis winkelen. Samen met haar zus, die de kar mocht duwen, was een duidelijke strategie bepaald. Binnen een minuut deden ze de wijnafdeling, frisdrank, bier, babyvoeding en huishoudelijke artikelen aan, toen was de tijd op.

De winkelwagen leek op het oog niet heel vol te zitten, maar na het aanslaan bij de kassa hadden ze toch voor €255,- geshopt. 

Doe loyaal, koop lokaal

Ook dit jaar organiseert Voorhout onderneemt! verschillende acties onder de noemer ‘doe loyaal, koop lokaal’. Zo komt er een paaspuzzeltocht aan, vader- en moederdagacties en ook met kermis en de najaarsfeesten is de ondernemersverenging van de partij.

 


Reacties