1 minuut shoppen bij de AH Voorhout

1 minuut shoppen bij de AH Voorhout Foto: Lenie Boere

Afgelopen dinsdag 29 januari was het zover. De minuut winkelen bij AH gewonnen bij de december-actie van Voorhout Onderneemt.  


- Lees verder onder deze advertentie -

Strategische route

De gelukkige Charlotte van Steyn had een hele strategie uitgedacht, samen met haar dochter. Eerder waren zij samen door de winkel van AH heengegaan om de juiste route te bepalen en welke artikelen en producten op haar verlanglijstje kwamen te staan. Onder toeziend oog van supermarktmanager Piet Postma startte om klokslag 19.00 uur deze heftige minuut voor Charlotte van Steyn.

Elektrische apparaten en wasmiddel

Zij mocht startte met shoppen op een door haar gekozen punt in de winkel.  De tijd ging lopen bij het eerste artikel wat werd gepakt, nl een Philips stofzuiger twv € 170.=. Via een kruimeldief, een OralB tandenborstel set, vele wasmiddelen, verzorgingsproducten en een hele stapel trendy tijdschriften kwam zij na precies 60 seconde hijgend en voldaan bij de kassa.

Toataal bedrag

Een uitermate charmante caissière mocht de overvolle boodschappenkar scannen en het gescoorde bedrag bekendmaken, nl: €551.93. Namens AH kreeg zij nog uit handen van Piet Postma een grote bos bloemen. Gelukkig en blij met alle artikelen gingen moeder en dochter met een brede glimlach huiswaarts.


Reacties