10 jaar winkelcentrum Jacoba van Beieren Hof

10 jaar winkelcentrum Jacoba van Beieren Hof

Hoera! Dat verdient een feestje: 10 dagen leuke acties en activiteiten op het hof.

Tijd gaat hard, winkelcentrum Jacoba van Beieren Hof in Voorhout bestaat alweer 10 jaar. Mede dankzij jou! En daar willen de winkeliers je voor bedanken.  

10 dagen feest

Van donderdag 26 oktober tot en met zaterdag 4 november zijn leuke (korting)acties, traktaties, prijzen en activiteiten voor jong en oud. En natuurlijk is het hof feestelijk versierd voor de gelegenheid.

Jacoba van Beieren hof deelt uit

10 jaar moet goed gevierd worden! Deze tien dagen maak je kans op verschillende prijzen:

  • 1 minuut gratis winkelen bij Albert Heijn
  • 4 entreetickets van de Efteling
  • Overnachting bij Van der Valk
  • Solextour voor 2 personen. 

Winnen? Haal een actie-enveloppe bij de winkels op het Jacoba van Beieren hof. Na de prijsuitreiking op 9 november worden de winnaars via Facebook en raamposters bekend gemaakt. 

Zaterdag 28 oktober: beleef het verleden

Het is niet lastig raden waar de naam van het hof vandaan komt…. Jacoba van Beieren is de bekendste bewoner van Kasteel Teylingen.
Op zaterdag van 11:00 tot 14:00 komt Jacoba zelf langs om te vertellen en vragen te beantwoorden. Kids kunnen in riddergerei met haar op de foto. Ook is er dit weekeind een hoepelworkshop en vind je op de toonbanken van de winkeliers een traktatie.

Zaterdag 4 november: beleef het heden

Vanaf 11.30 tot 15.30 uur kunnen kinderen op de foto én knuffelen met Beertje van Beieren. En dans of zing mee met Karrewiets; een straatmuzikant die zijn popliedjes begeleid met verschillende muziekinstrumenten.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties