1915 watches breidt uit

1915 watches breidt uit Foto: 1915watches

De broers uit Sassenheim hebben een eindeloze ambitie. Ze delen met ons hun mooie plannen voor 2018 met veel nieuwe items.

Onlangs wonnen Johnny & Robert Spies van 1915 watches de publieksprijs bij LEF, een wedstrijd voor startende ondernemers uit Leiden en de Duin- en Bollenstreek. De broers ontvingen 40% van de publieksstemmen en lieten hiermee de twee concurrenten achter zich. Een mooi voorbeeld van hoe geliefd 1915 watches is bij het publiek. 

Teylingers zijn trots op het inmiddels bekende verhaal: de broers Spies uit Sassenheim startte thuis aan de keukentafel met het maken van unieke horloges, maar zijn inmiddels doorgegroeid naar een bedrijfspand in Lisse. Hun houten horloges met gekleurde wijzerplaten zijn een groot succes in de regio, maar ook ver daarbuiten.

Maar wie denkt dat ze hun op hun gemakje genieten van dit succes, heeft het mis.  

Nieuw van 1915: houten sieraden

In de showroom in Lisse kan je hun nieuwste items al bewonderen: de houten armbanden.

‘We werken hard aan de nieuwe website voor de armbanden. Deze zullen binnenkort voor iedereen te bestellen zijn.’ – Robert

Mooie horloges voor de zorg

Maar de broers hebben nóg een nieuwe lijn met een voor 1915 watches heel nieuw product: horloges voor zorgmedewerkers.

‘We werden op dat idee gebracht door een klant die in een zorginstelling werkt en geen horloge mocht dragen. Alleen de saaie horloges voor aan de borstzak werden goedgekeurd. Daar konden wij wel wat mee. Mooie houten horloges om aan je kleding te spelden.’ – Johnny

Maar kan een zorginstelling met de strenge hygiëne voorschriften een houten horloge wel goedkeuren?

‘Dit is geen probleem. De zorghorloges zijn voorzien van een speciale bescherming laag waardoor vuil makkelijk te verwijderen is en het niet in het horloge trekt.’ – Robert 

Plannen voor 2018

In 2017 liggen de 1915 watches bij 30 verkooppunten door heel Nederland. Komend jaar wordt dat uitgebreid naar tussen de 80 en 100 winkels. Het buitenland lonkt naar de ondernemers, dus er wordt gewerkt aan een meertalige website. En wie denkt aan een NL / ENG site onderschat Robert en Johnny. Ze denken aan Nederlands, Duits, Engels en Spaans. En met het zorghorloge wordt nu gekeken naar aanwezigheid op grote zorgbeurzen in Nederland.

 

Plannen genoeg voor 2018! Maar voor 1915 watches is het vooral heel belangrijk dat hun kernwaarden Kwaliteit, Service en Garantie in stand blijven. 

We zijn benieuwd naar alle mooie kansen voor jullie in het nieuwe jaar heren. Succes alvast!
Kijk voor de complete collectie van 1915 watches op de website.


Reacties