1915 watches innoveert met gedenkhorloge

1915 watches innoveert met gedenkhorloge Foto: 1915 watches

De Sassemse broers Spies van 1915 watches hebben een nieuw, innovatief product opgenomen in het assortiment. Een gedenkhorloge waarin as van een dierbare wordt verwerkt.

Eturnal, een bedrijf gespecialiseerd in assieraden en gedenkobjecten en 1915 watches hebben een half jaar geleden de handen ineengeslagen en lanceerde vorige week dit nieuwe horloge.

'Wij zijn altijd opzoek naar bijzondere materialen om onze horloges iets speciaals mee te geven in de wijzerplaat. De samenwerking met Eturnal bied de mogelijkheid om een wijzerplaat persoonlijker dan ooit te maken.' - Robert Spies, 1915 watches

As in de wijzerplaat

Bij een gedenkhorloge wordt de wijzerplaat van een 1915 watch vervangen door een wijzerplaat van hars waarin de as van een dierbare wordt verwerkt. Je hebt de keuze uit vijf houtsoorten voor het horloge, negen kleuren hars voor de wijzerplaat en een optie tot graveren.

Respectvol proces

De nabestaande kan de as opsturen via een speciale verzendkit of langsbrengen op het kantoor.  

Samen met de ervaring van Eturnal, geeft 1915 watches de garantie dat ze respectvol met de as omgegaan. En wordt niet alle as gebruikt, dan wordt het restant ook weer netjes teruggestuurd. 

‘Een minuut stilte. Terugdenken aan de mooie tijd die we met onze dierbare hebben gehad. Tijd en de dood zijn altijd al aan elkaar verbonden.’ – 1915 watches

 


Reacties