5 Brandweerleden uit Warmond ontvangen Koninklijke onderscheiding

5 Brandweerleden uit Warmond ontvangen Koninklijke onderscheiding

Tijdens de Korpsavond op zaterdag 11 januari reikte de burgemeester vijf Koninklijke onderscheidingen uit aan diverse leden van de Brandweer Warmond.

Alle heren zijn betrokken en gedreven bandweermannen, die veel betekenen voor de kazerne Warmond. Burgemeester Carla Breuer heeft de heren benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

T.L.P. (Ted) de Haas

De heer De Haas is al meer dan 25 jaar in trouwe brandweerdienst van de kazerne Warmond. Hij werd op 1 juni 1991 aangesteld bij de vrijwillige brandweer. Tijdens zijn brandweercarrière heeft de heer De Haas diverse opleidingen gevolgd tot het niveau manschap B. Daarnaast is hij ook schipper en heeft nu de rang hoofdbrandwacht.

De heer V.S. (Vincent) de Winter

De heer De Winter werd op 1 augustus 1992 aangesteld bij de vrijwillige brandweer en is dus al ruim 25 jaar in trouwe brandweerdienst van de vrijwillige brandweer. Door het volgen van diverse opleidingen is de heer De Winter nu brandmeester voor de kazerne Warmond, schipper, brandweerchauffeur, instructeur, oefenleider en bevelvoerder. 

De heer R.C.J.P. (Robert) Janssen

De heer Janssen is sinds 1 maart 1991 aangesteld bij de vrijwillige brandweer. Ook hij is dus al ruim 25 jaar actief voor de vrijwillige brandweer. Tijdens zijn brandweercarrière heeft de heer Janssen diverse opleidingen gevolgd tot het  niveau Manschap B in de rang hoofdbrandwacht. Hij is actief als instructeur, brandweerchauffeur, schipper en oefenleider.

De heer R.J.G. (Ron) Sikking

De heer Sikking is sinds 1 mei 1995 lid van de vrijwillige brandweer. Door het volgen van diverse opleidingen is de heer Sikking nu oefenleider, schipper, brandweerchauffeur licht, bevelvoerder, instructeur en instructeur brandweerschipper.

De heer J.J. (Rob) van Duijn

De heer Van Duijn werd op 1 september 1996 aangesteld bij de vrijwillige brandweer. Tijdens zijn brandweercarrière heeft de heer Van Duijn diverse opleidingen gevolgd tot het niveau Bevelvoerder. Hij is ook schipper en heeft nu de rang brandmeester.

 


Reacties