Aanmelden Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek 2019

Aanmelden Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek 2019

Ben jij een jonge ondernemer in de Bollenstreek en gestart na 1 januari 2016?  Jij hebt tot 15-2-2019 om jezelf of een kandidaat aan te melden voor de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek 2019.

Finaledag voor de 2e keer

Op woensdag 20 maart 2019 wordt tijdens de Grande Finale in Hillegom, voor de tweede keer de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek uitgereikt. Deze onafhankelijke prijs is een initiatief van twee betrokken ondernemers: regionale netwerk- en businessgenerator MeerBusiness Duin- en Bollenstreek en KIEN OndernemersAdvies. Het wordt breed gedragen door het bedrijfsleven en de overheid. Jonge ondernemers hebben en zijn immers de toekomst!

Hoe werkt het?

Alle deelnemers ontvangen een vragenlijst om in te vullen. De jury selecteert drie tot vijf genomineerden voor de finale. Een puntentelling bepaalt de score en zo de 3 tot 5 finalisten. Deze finalisten presenteren zich aan de jury tijdens een jurybezoek aan het bedrijf van de genomineerden wordt de winnaar gekozen, die tijdens het Ondernemersgala op woensdag 20 maart 2019 wordt bekend gemaakt.


Bedrijven of ondernemers die na 1 januari 2016 zijn gestart kunnen aan deze verkiezing deelnemen. Twijfel je? Gewoon even reageren!
Aanmelden kan via: https://db.meerbusiness.nl/…/JOP-aanmelden-Jonge-Ondernemer…


Reacties