Aanmeldingsdatum Duurzaamheidsprijs Bollenstreek verlengd

Aanmeldingsdatum Duurzaamheidsprijs Bollenstreek verlengd

Door de coronamaatregelen zijn de voorrondes van de Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek 2020 naar juni verschoven. Hiermee is ook de uiterlijke aanmelddatum verlengd naar 31 mei.

Stond de uiterlijke aanmeldingsdatum eerst op 13 maart, door verschuivingen in de planning hebben ondernemers nu langer de tijd om zich op te geven.

Heeft jouw bedrijf of werkwijze een positieve impact op de regio? Dan kan je je aanmelden voor de Duurzaamheidsprijs Bollenstreek. De winnaars in de categorieën Mens, Milieu en Maatschappij ontvangen ieder €1.500,-, met de mogelijkheid om ook de streekprijs te winnen als het project ook nog een plezierige impact heef top de streek.

Nieuwe planning Duurzaamheidsprijs Bollenstreek 2020

11 juni is de eerste voorronde, 18 juni de tweede. De genomineerden krijgen tussen half juni en half juni een bezoek van de jury, waarna 22 juli bekend wordt gemaakt welke bedrijven naar de finale gaan op 8 oktober.

De organisatie heeft de voorkeur de voorrondes face-to-face te houden en onderzoekt of dit ook mogelijk is. Belangstellenden kunnen de pitches en gesprekken van de voorrondes online volgen.

Huidige aanmeldingen uit Teylingen

Er hebben zich al 20 bedrijven aangemeld, waarvan de volgende uit Teylingen:

  • Company2Wear
  • Purely Handmade
  • Toko Layang Layang

Er stonden wel vaker bedrijven uit Teylingen in de finale, maar nog nooit eerder nam een bedrijf uit onze gemeente de Duurzaamheidsprijs Bollenstreek mee naar huis. Zou het dit jaar gebeuren?

 


Reacties