Adest Musica komt met eigen bier

Adest Musica komt met eigen bier Foto: Omega design voor Adest Musica

Ook muziekvereniging Adest Musica zit al maanden stil door de coronamaatregelen. Onder de slogan ‘Help Adest de zomer door’ komen ze met een eigen bier: uniek recept, lokaal gebrouwen en een eenmalige oplage. Je kunt het bier vanaf nu bestellen.

Met de huidige maatregelen lijkt het erop dat muziekliefhebbers ook de komende tijd de muziek van Adest moeten missen. Daarom bedacht de vereniging een geheel nieuwe manier om de club te kunnen steunen: een eigen biertje.

‘Zo help je Adest de zomer door én denk je tijdens het genieten aan onze mooie vereniging. Dat klinkt als muziek in de oren!’ – Adest Musica

ADEST bier

ADEST bier is een kruidige tripel van 8% met een klein zoetje en een hoppige/kruidige afdronk. De receptuur is ontwikkeld door brouwerij Klein Duimpje in Hillegom en wordt eenmalig gebrouwen en gebotteld tot 1.000 flesjes.

Bestellen kan via adestmusica.nl/bier  >Geen 18? Geen alcohol< Tot eind juli gelden speciale kortingsacties en bestellingen van bewoners van Teylingen worden gratis thuisbezorgd.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties