Alleen ga je sneller, samen komen we verder bij Foreholte

Alleen ga je sneller, samen komen we verder bij Foreholte Foto: v.v. Foreholte

Onder het mom van ‘alleen ga je sneller, samen komen we verder’ roept Rogier Hoeijmans, voorzitter van v.v. Foreholte iedereen op om een bijdrage te leveren aan de vereniging en invulling te geven aan de missie en visie van de club. 

Wie bedenkt een passende slogan?

Trots, sportief, respect, ambitieus en samen zijn de kernwaarden van de voetbalclub. Normalitair werkt Foreholte met een jaarthema. Dit jaar doet het bestuur van Foreholte een oproep aan iedereen om een bijpassende slogan aan te dragen voor de vereniging. Deze kan gemaild worden naar secretaris@foreholte.nl

Lid van Verdienste

Een voetbalverenging staat en/of valt met vrijwilligers die de vele voorkomende werkzaamheden uitvoeren en het is belangrijk dat de vereniging haar waardering toont, vandaar dat Erwin van de Linden en Michel Jansen begin 2020 benoemt zijn tot Lid van Verdienste. Zij hebben reeds een oorkonde ontvangen.  

Erwin is begonnen als leider/trainer bij zijn voetballende kinderen en is daarnaast ook actief als coördinator en jeugdbestuurder. Sinds dit seizoen is hij de coördinator van het kerstzaalvoetbaltoernooi en is af en toe te vinden op en rond de velden als trainer van Foreholte 14 en als scheidsrechter. Erwin staat er om bekend om in het weekend een enthousiaste en emotionele post van zijn voetbalweekend te publiceren op facebook.

Michel is een echte ‘super vrijwilliger’ welke al jaren actief is binnen Foreholte; leider, trainer, jeugdkamp, veiling en jeugdbestuur. Daarnaast zet hij zich ook in voor samenwerkende evenementen met andere verenigingen waaronder het kuipzwammmen van De Bokken. Hij streeft altijd naar perfectie en houdt iedereen op zijn ‘eigen wijze’ scherp voor zijn Foreholte. Uiteraard kennen we hem al jaren als ‘kantinebaas’ van De Elsgeest.

 


Reacties