ALS-patiënt schrijft hardloopboek

ALS-patiënt schrijft hardloopboek

Paul Kamphuis uit Voorhout heeft een indrukwekkend sport- en reisverleden. Ook al is hij in 2016 getroffen door de spierziekte ALS, hij blijft zijn dromen waarmaken. En daarover houdt hij een lezing.

Op 7 april geeft Paul zijn inspiratielezing over zijn Frozen Dreams. Een lezing zonder spraak, want door zijn ziekte communiceert Paul via hulpmiddelen. Hierin komt onder andere zijn indrukwekkende loopcarrière aan bod. Hij liep binnen en buiten Europa verschillende hardloopwedstrijden, ultraraces en klimtochten. 

Inspirerende boek al in de vierde druk

Deze zijn ook beschreven in zijn boek Hardlopen – Met succes je grenzen verleggen. Deze gaat voor de vierde keer in de herdruk. In deze vierde druk is een nieuw deel toegevoegd met de reis- en wedstrijdverhalen van de West Highland Way race, de Ultra Trail du Mont Blanc en de Raid des Dentelles de Mont Ventoux. 

De inspiratielezing is op 7 april om 11:00 in CORPUS Congress. Geïnteresseerden kunnen zich tott 3 april opgeven bij ceremoniemeester Alexander Senger via  e-mail a.senger@sengercommunicatie.nl.


Reacties