Arno van Kempen opnieuw kandidaat wethouder D66

Arno van Kempen opnieuw kandidaat wethouder D66

Na de eerste vier jaar vindt Arno van Kempen dat er nog genoeg uitdagingen liggen om aan te gaan in een tweede termijn. Zijn partij D66 schuift hem weer naar voren als kandidaat wethouder.


- Lees verder onder deze advertentie -

Arno zit nu in de laatste weken van zijn eerste termijn als wethouder Welzijn en zorg, kunst en cultuur, milieu en duurzaamheid en dienstverlening.
Kort gezegd ligt zijn focus binnen het college op sociale zaken en duurzaamheid.

Arno's eerste termijn als wethouder:

Tijdens zijn eerste vier jaar als wethouder voor Teylingen heeft hij onder andere de overdracht van landelijke zorgtaken en jeugdhulpverlening voor zijn kiezen gehad, heeft hij samen met Werkgroep Teylingen Fairtrade gezorgd dat Teylingen zichzelf een Fairtrade gemeente mag noemen en zijn we als gemeente gestegen op de lijst van duurzaamste gemeenten van Nederland. 

Kortom: er is heel veel bereikt. Mede dankzij Arno. Hij heeft laten zien een goed bestuurder te zijn en zeer op zijn plek binnen de gemeente. Dat is goed voor D66 maar zeker ook voor de gemeente Teylingen. Maar er is ook nog veel te doen. Daarom hebben we Arno gevraagd zich beschikbaar te stellen voor een nieuwe termijn als wethouder.” – Katje Heede, voorzitter D66 Teylingen

Drie wethouders voor de komende vier jaar 

Het college B&W in Teylingen bestaat uit de burgemeester, een gemeentesecretaris en drie wethouders. Na de gemeenteraadsverkiezingen worden de wethouders voor de komende vier jaar gekozen door de gemeenteraad. Dit kunnen nieuwe kandidaten zijn of politici de functie al eerder bekleed hebben. 

Arno van Kempen stelt zich dus opnieuw verkiesbaar. In tegenstelling tot de wethouder van financiën, natuur en onderwijs; Kees van Velzen heeft aangegeven niet beschikbaar te zijn voor een nieuwe termijn

 

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties