Bibi en Marcel met de hakken over de sloot

Bibi en Marcel met de hakken over de sloot Foto: InTeylingen

Ze behoorde gisteren bij de bouwers die het het minste hadden gedaan in de 2e aflevering van LEGO Masters. Afvallen dreigde, maar gelukkig voor Marcel(afkomstig uit Sassenheim) en Bibi(woonachtig in Voorhout) hadden Arne en Amber iets meer pech. Het Belgische koppel waren de eerste afvallers van dit seizoen. 

Het zat Bibi en Marcel niet mee tijdens de tweede uitzending van LEGO Masters van dit seizoen. De eerste opdracht, bouw een zo hoog mogelijke toren was niet aan hun besteed, wardoor een uur bouwvoordeel an hun neus voorbij ging. De tweede opdracht leek hun beter te liggen, hoewel Bibi wat opstartproblemen had, zoals zij zelf zei. 

Aan een kabel die boven de LEGOtafel hing moesten de bouwers een zwevend voorwerp maken. Hun idee om een vliegende bloem te maken, waar vlinders zich konden laten pimpen, werd door de jury als zeer origineel gezien. Helaas werd de uitvoering van "Bling my Wing" een stukje minder. Net voor het verstrijken van de tijd, bij het plaatsen van de gepimpte vlinder brak er van alles van het bouwwerk af. Voor de jury bleef er weinig anders over dan te concluderen dat het een mooi ontwerp was, maar het bouwwerk was niet af. En daar scoor je geen punten mee in een wedstrijd als deze. Gelukkig hadden hun Belgische medebouwers nog meer pech en konden Bibi en Marcel opgelucht adem halen. 

LEGO Masters met Bibi en Marcel is iedere zaterdagavond rond 20.00u te zien bij RTL4.


Reacties