Bibi en Marcel zien gouden legosteen door de vingers glippen

Bibi en Marcel zien gouden legosteen door de vingers glippen Foto: InTeylingen

Bibi Werter(Voorhout) en Marcel de Jong(Dongen, maar afkomstig uit Sassenheim) hadden na  ronde 1 van de eerste aflevering van Lego Masters goud in handen. Letterlijk. Volgens brickmaster Jonathan Bennink, hadden zij na 15 uur bouwen het mooiste onderdeel van het pretpark gemaakt. En de eerste prijs gaf recht op het gouden steentje. Zeg maar de vrijstelling van Lego Masters.

Bibi en Marcel, die elkaar kennen vanuit hun scoutingtijd, hadden het piratenland geloot en daar een prachtige Skull Splash gemaakt. Met een vette schedel als eyecatcher boven op een berg. Fantastisch gedaan aldus de brickmaster. Lastig om kritiek op te hebben was het verdere commentaar. Toen kwam de mededeling dat er na 15 uur bouwen nog een tweede opdracht kwam. Het pretpark was 100 jaar dicht geweest, hoe ziet het er nu uit was de vraag.

Marcel en Bibi besloten de schedel van de berg te halen en hun parkgedeelte droog te leggen. De watersplash verdween en met het neerhalen van de schedel ook hun eyecatcher. Een grote fout aldus de jury. "Jullie hebben al het moois weggehaald" was het commentaar. Het zorgde ervoor dat zij zelfs niet bij de beste 2 zaten. Toch was er geen man over boord. De jury is overtuigd van het kunnen van Marcel en Bibi. Bovendien viel er deze aflevering niemand af.

Zo kunnen we Marcel en Bibi ook volgende week dus weer aan het werk zien in het populaire RTL 4 programma. Lego Masters is elke zaterdagavond te zien op RTL 4 en begint om 20.00u.


Reacties