Biermarkt groot succes

Biermarkt groot succes Foto: Maurice Hoogeveen

Biermarkt 2017: bier, bier, bier, zon en heel veel gulle bezoekers. Er waren meer dan 2400 mensen die met elkaar €3000,- ophaalden voor het goede doel. 

Een feestje dat draait om bier wordt eigenlijk altijd wel goed bezocht in onze regio. Maar als het zonnetje dan ook nog zo hard z'n best doet als afgelopen zondag, dan trekt heel Teylingen naar de Biermarkt. 

Rond vijf uur waren er al 2400 van de 2500 kaarten verkocht en was het lekker druk op het plein. Fotograaf Maurice Hoogeveen vloog er even heen. 

Biertje van de dag: Liefmans Fruitesse 

De Biermarkt-app werd veel gedownload, daar konden bezoekers de verschillende biertjes een cijfer geven. De organisatie gaf via een FB update door dat de Liefmans Fruitesse met een 4.6 het beste scoorde! Gevolgd door een Karmeliet Tripel en de La Chouffe. 

 

€3000,- opgehaald met bierglazen

Als je na afloop van het festival je bierglas inleverde, ging de opbrengst van het statiegeld naar Stichting Matchis; het Nederlandse centrum voor stamceldonoren. Zij zorgen ervoor dat patiënten met leukemie en andere ernstige aandoeningen zo snel mogelijk een passende donor krijgen voor stamceltransplantatie. 

En Teylingen heeft massaal ingeleverd: een prachtige €3000,- is er opgehaald voor stichting Matchis! 


Reacties