Boektour Merlijn Kamerling komt naar Sassenheim

Boektour Merlijn Kamerling komt naar Sassenheim Foto: via boekhandel Wagner

Merlijn Kamerling, zoon van de overleden Antonie Kamerling, doet ook Sassenheim aan tijdens zijn boektour voor ‘Nu zie ik je – op zoek naar mijn vader’. Op 30 september is hij op uitnodiging van boekhandel Wagner aanwezig in De Oude Tol.

Ontvangst is om 19:00 uur. Om 19:30 zal de agend van Merlijn hem interviewen over zijn boek, aansluitend is een signeersessie. Toegang is €7,50.
In verband met de geldende coronamaatregelen zijn er beperkte plekken beschikbaar. Vooraf reserveren is verplicht en kan online of in de winkel van Wagner.

Nu ik je zie

Het leven en de dood van Antonie Kamerling staan bij miljoenen mensen in het geheugen gegrift. Maar zijn zoon Merlijn weet helemaal niet zo veel van zijn vader. Sinds zijn dood heeft Merlijn nooit een aflevering van GTST bekeken, geen films van zijn vader opgezet of interviews gelezen. Hij wilde het niet en hij kon het misschien ook wel niet.

Inmiddels is Merlijn begin twintig en voor hem voelt het soms alsof ook zijn eigen leven op een bepaalde manier stil is blijven staan en hij denkt dat dat iets met zijn vader te maken kan hebben. Voor het eerst gaat Merlijn daarom echt op zoek naar wie Antonie was. Merlijn bezoekt familieleden en vrienden die hij hiervoor altijd uit de weg ging. Hij praat met ze over Antonie, wat hij wilde, waarin ze op elkaar lijken. Wat weten zij van Antonie, van zijn depressies? En kunnen ze Merlijn helpen aan meer mooie herinneringen aan zijn vader? En wat vertelde hij in interviews? Hoe klinkt zijn stem? Kortom, in Nu ik je zie gaat Merlijn op zoek naar antwoorden in alles wat zijn vader heeft nagelaten.


Reacties