Burgemeester reikt twee onderscheidingen uit

Burgemeester reikt twee onderscheidingen uit Foto: Lintjes.nl

Tijdens de Sassenheimse Korendag reikte burgemeester Carla Breuer een Koninklijke en een Gemeentelijke onderscheiding uit aan twee vrijwilligers.

Beide heren zijn onder andere actief als vrijwilliger bij kerkkoor De Lofstem en zitten in de organisatie van de Korendag. Een mooi moment om beide heren tijdens ‘hun Korendag’ in het zonnetje te zetten.

Lid in de Orde van Oranje Nassau

De Koninklijke onderscheiding is voor Siep Eisenga; een zeer actief vrijwilliger. Hij zit sinds 1977 in het bestuur van kerkkoor De Lofstem (Sassenheim), is betrokken bij de organisatie van de Korendagen in Sassenheim en bekleedt twee vrijwilligersfuncties bij de KCZB – de belangenorganisatie voor koren. Sinds 2012 zet Siep zich vrijwillig in bij de Protestantse Gemeente Sassenheim. Eerder was hij een graag geziene vrijwilliger bij kringloopwinkel Op Dreef en fietste de regio rond als fietsmaatje.

De Zilveren Barendsteel

George Germans dirigeert kerkkoor De Lofstem al meer dan 20 jaar en is al 33 jaar organist bij de Dorpskerk en de Julianakerk. George is, net als Siep, medeorganisator van de Korendag Sassenheim.

De Zilveren Barendsteel is een onderscheiding voor mensen die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor (een van) de drie dorpen in Teylingen.


Reacties