Business Women Teylingen gaat samenwerken met lokale ondernemersvereniging Business Platform Teylingen

Business Women Teylingen gaat samenwerken met lokale ondernemersvereniging Business Platform Teylingen Foto: Business Platform Teylingen

Business Women Teylingen (BWT) en Business Platform Teylingen (BPT) gaan vanaf heden samen op trekken om zo hun beider missies te versterken en willen daardoor meer ondernemers bereiken in Teylingen en de regio. 

Waarom samenwerken?

Alleen kom je ver, samen kom je verder! Dit is de kern van de beoogde ‘vrijage’ tussen het BPT en het BWT.  Vanuit de gebundelde krachten kunnen ze meters maken op het vlak van duurzaam en succesvol ondernemen. Samen meer ondernemers in Teylingen bereiken en enthousiasmeren mee te doen!

Elkaar stimuleren en van elkaar leren, daar gaat het om! Zo kunnen de beide groepen floreren! Door het bijwonen van masterclasses, netwerkbijeenkomsten en events kunnen ondernemers in Teylingen daar hun voordeel mee doen. 

"Er komen steeds meer vrouwelijke entrepreneurs in Teylingen. Door de bevordering van het vrouwelijk ondernemerschap stimuleren wij hun bedrijfsgroei en de lokale economische groei in Teylingen. Wij doen dit door het organiseren van get togethers en workshops die de ondernemers bij kunnen wonen. Hiermee verbinden, ondersteunen, en stimuleren wij hun economische groei. Door een samenwerking aan te gaan met de lokale ondernemersvereniging Teylingen verbreden wij het netwerk voor deze onderneemsters" - Madeleine van der Steeghe initiatiefneemster Business Women Teylingen

Beide platforms houden hun zelfstandigheid

De samenwerking zal plaatsvinden op basis van gelijkwaardigheid, voorlopig behouden beide platforms hun zelfstandigheid, maar wel wordt gekeken of BWT in de toekomst verder kan gaan onder de vlag van het BPT. 

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte worden gehouden van beide activiteiten van beide organisaties of heb je vragen stuur dan een e-mail naar  businesswomenteylingen@gmail.com en/of info@businessplatformteylingen.nl.


Reacties