BWT Masterclass: Women & Money

BWT Masterclass: Women & Money Foto: Business Women Teylingen

De nieuwe masterclass van Business Women Teylingen gaat over geld. Vrouwen verdienen nog altijd minder dan mannen mannen in zelfde functies. Ook als ondernemer zijnde. En dat heb je als vrouw deels zelf in de hand.  

Tijdens de masterclass Woman & Money. Je bent je geld waard en meer! vertelt Renée Lamboo hoe zij haar money mindset veranderde en geeft tips en tricks hoe jij dat ook kan doen. 

Vraag wat je waard bent

Uit een enquete van het Erasmus Center for Innovation blijkt dat vrouwelijke ondernemers gemiddeld minder omzetten dan mannen met een eigen bedrijf. Ze vinden het lastig over geld te praten en blijven korting geven op hun producten of diensten. Stop daarmee, zegt Renée Lamboo, en neem jezelf, je bedrijf en je inkomsten serieus. Vraag wat je waard bent.

Woman & Money

Naast het persoonlijke verhaal van Renée, krijg je tijdens de masterclass handvatten om vast te stellen wat jouw product of dienst écht waard is en hoe je dat ook kunt krijgen. Met elkaar ontdek je waarom je het misschien moeilijk vindt om met (potentiele) klanten over geld te praten en hoe je daar het beste mee om kunt gaan.

De nieuw masterclass is op 10 september van 18:30 tot 22:00 uur in Het Trefpunt in Warmond. Een ticket voor deze avond is €25,-.


Reacties