Cabaretvoorstelling voor een tientje bij Theater het Trefpunt in Warmond

Cabaretvoorstelling voor een tientje bij Theater het Trefpunt in Warmond Foto: Theater het Trefpunt

Voor € 10,- naar de muzikale cabaretvoorstelling 'Brieven aan mijn hond' gespeeld door Halfje Purper, dat kan 24 januari bij Theater Het Trefpunt in Warmond.

Theater is dichterbij dan je denkt!

In het laatste weekend van januari vindt voor de vijfde keer het Nationaal Theaterweekend plaats. Een landelijk evenement voor jong, oud, vaste en/of nieuwe bezoekers om kennis te maken met theater voor een vaste lage prijs.  Theater Het Trefpunt doet dit seizoen voor de eerste keer mee.

Naar goed gebruik boek je een blind date en wordt pas later in het seizoen bekend gemaakt wie de gast van de avond is. Ondertussen is bekent dat dit het cabaretduo Frans Mulder en Diederick Ensink is.

Cabaretvoorstelling 'Brieven aan mijn hond'

Een halfje Purper, dat krijg je als je Purper-voorman van het eerste uur Frans Mulder en zijn jonge muzikale Purper-collega Diederick Ensink met zijn tweeën op het podium zet.

De afgelopen decennia schreef Frans Mulder een indrukwekkend repertoire bij elkaar; voor zichzelf, maar zeker ook voor vrijwel de hele Nederlandse theaterwereld.

Diederick Ensink was benieuwd naar dit toch wel theatrale erfgoed, en vroeg zich af waar dat materiaal toch gebleven was. Hij grasduinde, met Frans zijn goedkeuring, door talloze elpees, cassettes, cd’s, dvd’s, schoenendozen op zolder en in de krochten van de laptop van Frans.

En hij vond … een schat aan beeldschone en geestige liedjes en dito conferences, voor onder andere Simone Kleinsma, Karin Bloemen en Adèle Bloemendaal.

“Hier moét een programma van worden gemaakt!”, riep Diederick enthousiast.
“Even met m’n hond overleggen”, zei Frans.
En zo ontstond ‘Brieven aan m’n hond’.

Kaarten reserveren kan via Theater Het Trefpunt, 

 


Reacties