Carla en Edwin Boerenbruidspaar in Jubileumjaar CV de Saksen

Carla en Edwin Boerenbruidspaar in Jubileumjaar CV de Saksen Foto: Ruud Koelewijn

Dit jaar is het de beurt aan Carla Breuer en haar partner Edwin Koenen. Zij zullen dit jaar schitteren als boerenbruidspaar tijdens het 44 jarig jubileum van CV de Saksen.

Trude en Geert

Als Trude van Teylingen en Geert Geesing zijn zij op 2 februari in ondertrouw gegaan. Dit gebeurde onder het toeziend oog van Prins Harold en Prinses Daniëlle die de ondertrouw verrichten. Trude en Geert werd bijgestaan door bruidsjonker Jort en de getuigen waren Anna van Tricht, Bregtje van het Biezenbos en Bertus Biggevanger.

Het openingswoord werd gesproken door de Prins en zijn Prinses, samen met de adjudanten Mike en Jimmy, page Annabel en Jeugdprins Jan met page Nisreen. Hierna volgde het ondertekenen van de trouwakte en natuurlijk de vele felicitaties.

Ja-woord en Boerkool

Zij geven elkaar het Ja-woord op 4 maart in de gemeentewinkel in Sassenheim. Aansluitend is de boerenbruiloft in de Saksen residentie ’t Onderdak. Dit gaat uiteraard gepaard met de traditionele boerenkoolmaaltijd. Info voor kaarten en reserveren staat op de website van CV de Saksen.

De opbrengsten zullen gedoneerd worden aan de voedselbank.

 


Reacties