Carnavalsverenigingen waarborgen voorbestaan 'Winterfeest' voor mensen met een beperking

Carnavalsverenigingen waarborgen voorbestaan 'Winterfeest' voor mensen met een beperking Foto: Carnavalsvereniging De Bokken

Afgelopen maand ondertekende een afvaardiging van diverse carnavalsverenigingen uit de Duin- en Bollenstreek de oprichtingsakte van de Stichting Winterfeest Duin- en Bollenstreek. Hiermee is het Winterfeest gered.   

Na 46 jaar was het, door verschillende redenen, voor Stichting De Zevensprong niet meer mogelijk dit unieke feest te organiseren.  Door de oprichting van de nieuwe stichting kan het Winterfeest blijven voortbestaan. De besturen van de carnavalsverenigingen waren het snel eens: 

"Een feest voor mensen in deze doelgroep mag niet verdwijnen"

Stichting Winterfeest Duin- en Bollenstreek

Het nieuwe bestuur bestaat uit voorzitter Theo van Werkhoven (C.V. de Bokken), secretaris Ed van den Berg (C.V. de Saksen) en Penningmeester Paul de Klerk (C.V. De Kaninefaaten) en Jolanda Duivenvoorden (secretaris). Zij worden gesteund door alle verenigingen uit de Duin- en Bollenstreek. Een grootse samenwerking voor een groots feest. 

Winterfeest 2020

Het Winterfeest, een carnavalsfeest speciaal georganiseerd voor mensen met een beperking uit de Duin- en Bollenstreek maar ook daarbuiten, werd in januari 2019 voor het eerst in de nieuwe samenstelling gehouden. Met honderden bezoekers was dit een groot succes. 

Zet hem alvast in de agenda vrijdagavond 10 januari 2020 in de Schelft te Noordwijkerhout.

Heb je geen vervoer laat het dan aan je lokale carnavalsvereniging weten, wellicht kunnen ze iets voor je regelen. 


Reacties