College Tour met Henri Bontenbal

College Tour met Henri Bontenbal

Op woensdag 3 maart a.s. organiseert CDA Teylingen een 'College Tour' om in gesprek te gaan met de Henri Bontenbal, CDA-kandidaat voor de Tweede Kamerverkiezingen en deskundige op het gebied van duurzaamheid en energietransitie. De College Tour start om 20.00 uur en eindigt 21.30 uur. Geen maatregelen voor de bühne, maar klimaatbeleid dat echt werkt, dat is volgens Henri Bontenbal hard nodig.

Tijdens de online College Tour van het CDA Teylingen op 3 maart geeft Henri Bontenbal zijn visie op een klimaatbeleid dat ambitieus én effectief is: “Ik wil graag bijdragen aan een politiek die het klimaatprobleem heel serieus neemt. Een politiek van verantwoordelijkheid. (…) Maar het klimaatprobleem serieus aanpakken zonder de spelregels van de ouderwetse economie te veranderen: dat kan niet. We moeten nu doorpakken op het klimaatdossier en niet het klimaatprobleem afschuiven op toekomstige generaties. “, aldus Bontenbal.

Verschillende fractieleden zijn aanwezig en er is voldoende tijd voor vragen en interactie. Ben jij ook benieuwd naar wie Henri is en waar het CDA op het gebied van Duurzaamheid voor staat? Heb je opmerkingen en/of vragen aangaande klimaat of duurzaamheid op landelijk- of lokaalniveau? Wil je weten hoe de plannen van het CDA kunnen bijdragen aan de leefbaarheid in Nederland en in Teylingen? Meld je dan aan. Degene die geïnteresseerd zijn in deelname aan de College Tour met als thema Duurzaamheid kunnen zich opgeven door een mail te sturen naar: secretaris@teylingen.cda.nl

De deelnemers ontvangen uiterlijk woensdag 3 maart de inloglink.


Reacties