Coronahulp voor bewonersinitiatieven, verenigingen en stichtingen

Coronahulp voor bewonersinitiatieven, verenigingen en stichtingen Foto: Pixabay

De coronacrisis raakt onze samenleving als geheel, maar ook ontstaan er mooie initiatieven. Bewoners die de handen uit de mouwen steken om anderen te helpen kunnen in aanmerking komen voor een financiële bijdrage. 

Verschillende fondsen, waaronder Fonds 1818, hebben samen een pot gemaakt waaruit heel snel donaties voor kleine coronaprojecten gegeven kunnen worden. Door de bewonersinitiatieven via kleine coronahulp te laten lopen, kunnen de samenwerkende fondsen de aanvragen snel beoordelen en kan je snel aan de slag! Per project is maximaal 2.500 euro beschikbaar.

Doordat Teylingen binnen het regiogebied van Fonds18181 valt kunnen inwonersinitiatieven gebruik maken van de mogelijkheid om een aanvraag in te dienen. klik hier voor meer informatie. 

Coronahulp voor stichtingen en verenigingen

Fonds 1818 biedt hulp aan stichtingen en verenigingen die het initiatief nemen om in deze tijd kwetsbare groepen te ondersteunen. Klik hier voor meer info.

Organisaties die klant zijn bij Rabobank Bollenstreek kunnen als zij in de financiële problemen komen door het coronavirus mogelijk een bijdrage krijgen van het RabobankCooperatief Fonds. Klik hier voor meer informatie 

 


Reacties