Cultuur Verheft speelt Sintvoorstelling

Cultuur Verheft speelt Sintvoorstelling Foto: Cultuur Verheft

Het Voorhoutse Cultuur Verheft geeft op 25 november twee speciale Sinterklaasvoorstellingen voor kinderen: ’n Ietsiepietsie Pietje. Een komisch en spannend verhaal voor kinderen van 3 tot 8 jaar.


- Lees verder onder deze advertentie -

Cultuur Verheft speelt twee voorstellingen in Cheers! op 25 november: om 11:00 en om 14:30.
Na afloop van het stuk komt Sinterklaas ook nog even langs voor een handje, praatje en een foto.

’n Ietsiepietsje Pietje

In dit verhaal krijgt het kleine pietermannetje Ietsiepietsie les van zijn vader opperpiet Patsaldreo om een goede pieterman te worden. Hij leert om via de schoorsteen cadeautjes in de schoenen van de kinderen te stoppen.  Maar dan gaat het mis. Hij duikelt pardoes in de schoorsteen en zit vast. Patsaldreo gaat hulp halen. Opeens verschijnen de cadeaukapers Drog, Klungel en Watsedie. Zij halen arme Ietsiepietsie uit de schoorsteen en nemen hem mee omdat hij weet waar alle cadeautjes liggen. De cadeaukapers willen immers zo veel mogelijk cadeautjes van de kinderen stelen.
Gelukkig krijgt Ietsiepietsie hulp van Sjakie. Ondeugende Sjakie mag namelijk van Sinterklaas twee wensen doen als hij binnen het uur aardig is geweest voor iemand. Lukt het Sjakie om Ietsiepietsie te bevrijden? Krijgen de cadeaukapers de kans om te stelen? Kan de grote pratende kater Pollewop iets betekenen in deze chaos?

Kaarten te koop

Kaarten á €5,- per stuk zijn te koop bij Toys2Play.

 


Reacties