Cursus 'Digisterker' iets voor jou?

Cursus 'Digisterker' iets voor jou?

Belastingaangifte doen, een afspraak maken met de gemeente of zorgtoeslag aanvragen. Steeds meer zaken regel je via internet. Voor iedereen die in Teylingen woont en nog niet weet hoe dat werkt start in de Bibliotheek Bollenstreek, vestiging Sassenheim de cursus ‘Digisterker: werken met de e-overheid’.


- Lees verder onder deze advertentie -

Aanvragen DigiD en nog veel meer

Tijdens deze cursus leren deelnemers: een DigiD aan te vragen, hoe deze DigiD te gebruiken en om handiger gebruik te maken van overheidssites. Zij leren ook hoe je informatie kan aanvragen bij de gemeente Teylingen en andere overheidsinstanties. Tijdens de cursus maken zij gebruik van een laptop van de bibliotheek. Er wordt zorgvuldig omgegaan met privacy en veiligheid. Om de cursus goed te kunnen volgen is wel wat ervaring met het gebruik van computers en internet nodig. Na deze cursus hebben deelnemers meer zelfvertrouwen om zaken thuis ook online te regelen.

De cursusdagen zijn 12 maart, 26 maart, 2 april en 9 april van 10:00 tot 12:00 uur in de bibliotheek in Sassenheim aan de Kerklaan 42. De kosten zijn € 15,00 voor leden van de Bibliotheek en € 20,00 voor niet-leden. Aanmelden kan in de bibliotheek of via www.bibliotheekbollenstreek.nl.

.


Reacties