Cursus Positief Leven start in oktober

Cursus Positief Leven start in oktober Foto: Maurice Hoogeveen

Stress, piekeren, spanning, ontspanning, je negatief voelen: hoe herken je het bij jezelf en hoe kan je er (anders) mee omgaan? Dit leer je in vijf ochtenden tijdens de cursus Positief Leven van Welzijn Teylingen ism GGZ Rivierduinen.

Tijdens de cursus krijg je handvatten, ontspannings- en mindfulness oefeningen om met stress, spanning en piekeren om te gaan. Je leert hoe je veerkrachtiger wordt in plaats van altijd maar sterk te moeten zijn en hoe je een positiever gevoel over jezelf kan krijgen.

Locatie Sassembourgh

De cursus bestaat uit vijf ochtenden (10:00 – 12:00 uur) op 28 oktober, 4, 11, 18 en 25 november van 10:00 tot 12:00 uur. Iedere cursusochtend is in de buurtkamer van Welzijn Teylingen in Sassembourgh.
Kosten voor de hele cursus is €10,-, te voldoen bij de eerste bijeenkomst.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 5 oktober via de site van Welzijn Teylingen of door te bellen met 0252 231805. Na aanmelding is er op 7 oktober een korte telefonische intake met begeleidster Marjon Meerman. In dit gesprek kijken jullie samen of deelname voor jou de juiste insteek is om je weer positiever te voelen.

 


Reacties