C.V. De Bokken doneert €1250,- aan Diabetes Fonds

C.V. De Bokken doneert €1250,- aan Diabetes Fonds Foto: C.V. De Bokken

Tijdens het carnaval heeft carnavalsvereniging De Bokken maar liefst €1250,- opgehaald voor het Diabetes Fonds. Het ex-prinsenpaar heeft de cheque overhandigd aan het goede doel.


- Lees verder onder deze advertentie -

Dankzij ex-prinsenpaar Ted en Claudia stond diabetes afgelopen carnaval in de aandacht bij C.V. De Bokken en de feestgangers van het Voorhoutse Carnaval. 

Het heeft gewerkt. Er is een mooi bedrag opgehaald. Bij het Kuipzwammen hebben we de zaal met 600 mensen kunnen vertellen wat het leven met diabetes inhoudt. Dat weten wij als geen ander; onze zoon Joep heeft deze ziekte al sinds zijn jeugd. Ja, de zaal was op dat moment wel even stil.’ -  Ted Kroon, ex-prins 

Tijdens vele carnavalsfeesten in Voorhout was de collectebus aanwezig en vele feestvierders hebben een donatie gedaan. In totaal konden De Bokken een cheque van €1250,- aanbieden aan het Diabetes Fonds.

Carnavalsvereniging de Bokken is er voor iedereen, voor jong en oud. Iedereen mag feest vieren en even de dagelijkse sleur vergeten tijdens de feesten. Daar staan wij voor. Helaas is dat voor mensen die diabetes hebben nog lang niet zo vanzelfsprekend, maar we hebben zo wel ons kleine steentje kunnen bijdragen. Een steentje van 1250 euro.’ – Voorzitter van Werkhoven

 


Reacties