Danslessen voor peuters van 2 en 3 jaar start morgen bij Little Stars

Danslessen voor peuters van 2 en 3 jaar start morgen bij Little Stars Foto: Singing Stars

De Singing Stars verzorgen weer een reeks peuterlessen! Bij de Little Stars kunnen peuters van 2 en 3 jaar lekker swingen en springen

Muziek is dé leidraad bij de Little Stars!

De verhalenkoffer daagt kinderen uit om samen met de juf in zijn of haar fantasiewereld te duiken en lekker te bewegen. Door middel van muziek en eenvoudige bewegingsopdrachten ontdekken kinderen hun eigen lichaam, de ruimte om zich heen en het ervaren van emoties. Zo beleven zij samen de grootste avonturen!

Echt ouder-kind moment

De activiteit samen met je kind beleven en er een echt ouder-kind moment van maken? Dat kan! Kinderen lekker met de juf laten dansen en vanuit de zithoek met een kopje koffie de les volgen is ook een optie.  

Opa's en oma's kunnen ook meedoen

Voor opa’s en oma’s die tijdens hun “oppasochtend” hun kleinkind iets willen aanbieden, waar zij zelf nog lang plezier van zullen hebben is ook mogelijk. Terwijl de peuter lekker door de gymzaal huppelt kijkt opa/oma mee vanuit de zithoek met een lekker kopje koffie. Een afsluitend dansje samen zorgt voor een samenspel waar opa/oma en kind van genieten!

Meer informatie klik hier


Reacties