‘De bezoekers hebben op het Winterfeest de hoofdrol’

‘De bezoekers hebben op het Winterfeest de hoofdrol’ Foto: Stichting Winterfeest

Al 46 jaar wordt vlak voor de carnavalstijd het Winterfeest georganiseerd voor mensen met een verstandelijke beperking.  

Samenwerking Carnavalsverenigingen

Door verschillende redenen is het voor Stichting De Zevensprong niet meer mogelijk dit unieke feest te organiseren. De Bokken uit Voorhout en De Saksen uit Sassenheim vonden dat dit niet mocht gebeuren. In overleg met carnavalsverenigingen uit de Bollenstreek is besloten om met elkaar dit Winterfeest te gaan organiseren voor deze mooie mensen.

Kleine verandering

Waar het winterfeest voorheen op de zondagmiddag in Lisse plaats vond is dit nu verandert naar vrijdagavond 11 januari 2019. De Schelft in Noordwijkerhout heeft voor deze avond de zaal ter beschikking gesteld en diverse artiesten uit de Streek treden belangeloos op. Naast optreden van de dansmariekes en Blaaskappellen ontbreekt de Bollenband natuurlijk ook niet in de LineUP van artiesten. 

Iedereen draagt zijn steentje bij

Zonder geld zijn we van start gegaan en wat blijkt er zijn heel veel mensen die enthousiast mee helpen”, aldus Johan van Steijn van carnavalsvereniging De Saksen. 

Iedereen persoonlijk uitnodigen is door de regels rond de privacy niet meer mogelijk. Dus heb jij vrijdagavond 11 januari zin in een feestje dan ben je vanaf 18.30 uur van harte welkom in De Schelft in Noordwijkerhout. De zaal is open vanaf 18.00 uur. Ken je een vriend of familielid met een verstandelijke beperking die het leuk lijkt om samen met jouw hierheen te gaan, je hoeft je niet op te geven, het Winterfeest is voor alle leeftijden en gratis toegankelijk.


Reacties