de Brilstore in Voorhout heeft haar deuren geopend

  • Foto: InTeylingen
  • Foto: InTeylingen
  • Foto: InTeylingen
  • Foto: InTeylingen

Op 4 februari heeft de Brilstore by clairoptiek haar deuren officieel geopend. De optiekzaak is niet alleen van naam veranderd, maar ook van pand. Zo is zij nu één van de winkels die gevestigd is onder het nieuwe appartementencomplex de Posterijen aan de Herenstraat in Voorhout.

De nieuwste optiekformule staat voor een complete beleving, méér oogzorg in combinatie met een collectie brilmonturen in elke prijsklasse.   

Gratis ooggezondheidsonderzoek

Je ogen zijn een kostbaar bezit. Daarom doen deze optometristen uitgebreid onderzoek naar eventuele oogafwijkingen en meten de sterkte-afwijking van je ogen. Bij een controle kan het verlies van je gezichtsvermogen op tijd worden ontdekt wat meer kans geeft op eventuele behandeling. Jaarlijks ontvang je van de Brilstore een oproep voor deze controle. 

Grootste brillencollectie

Bij de Brilstore kunt je kiezen uit een uitgebreide collectie brilmonturen van diverse merken in elke prijsklasse. Van basic tot design. Ook de jongste brildragers hebben bij hen meer dan genoeg keuze.

Liever lenzen?

Je kunt ook voor al je contactlensoplossingen bij hen terecht. 

Glasadvies

Een passend montuur is één, maar vooral de keuze van je glazen is belangrijk. Veel factoren, zoals jouw brilsterkte en dagelijkse bezigheden, zijn hierbij bepalend. Onze opticiens adviseren je graag.

Basis

De Brilstore biedt een basiscollectie met een vaste prijs, montuur inclusief enkelvoudige ontspiegelde glazen voor € 149,-*. Een montuur uit de basiscollectie met multifocale glazen geeft een toeslag van € 175,- op de basisprijs (€ 149,-).

Feestelijke openingsmaand

Tijdens de feestelijke openingsmaand ontvang je als klant een attentie. 

Openingstijden:

  • Dinsdag tot vrijdag 10.00 uur tot 18.00 uur.
  • Zaterdag 10.00 uur tot 17.00 uur.
  • Maandag gesloten. Geen koopavond.

Je kunt gratis voor de deur parkeren. 

 


Reacties