De eerste HLT-Beursvloer komt eraan

De eerste HLT-Beursvloer komt eraan Foto: InTeylingen

Op 31 oktober wordt de eerste HLT-Beursvloer gehouden bij de CNB in Lisse. Zonder geld elkaar een handje helpen, dat is het doel van de Beursvloer Bollenstreek.   


- Lees verder onder deze advertentie -

De beursvloer is dé ontmoetingsplaats en het netwerk waar bedrijven en maatschappelijke organisaties uit Teylingen, Lisse en Hillegom met elkaar in verbinding komen. Maatschappelijke organisaties hebben behoefte aan kennis, klussen, materialen en/of helpende handen terwijl bedrijven dit vaak in huis hebben. Bedrijven hebben behoefte aan een juiste match die past binnen hun netwerk en bij hun maatschappelijke imago. 

Wat gebeurt er tijdens de Beursvloer

Beide partijen komen op middag van de Beursvloer bijeen en zodra de gong heeft geklonken brengen hoekmannen verschillende partijen bij elkaar, matches worden gemaakt en door de notaris bekrachtigd. Het draait om vraag en aanbod met gesloten beurzen.

Workshop Goede Zaken

Ter voorbereiding op de Beursvloer wordt de workshop Goede Zaken georganiseert, hierin krijg je uitleg over de gang van zaken op de Beursvloer en kun je in gesprek gaan met de organisatie om je hulp/wens-vragen concreet op te stellen. Aanmelden hiervoor via HLT-Uitdaging

De workshop wordt gehouden op 26 september van 19.30 tot 21.00 uur in SassemBourg, Jan van Brabantweg 1, 2171 HC in Sassenheim.


Reacties