De Moerbei prolongeert Michelin Ster

De Moerbei prolongeert Michelin Ster Foto: De Moerbei

Restaurant De Moerbei uit Warmond heeft wederom een Michelinster behaald. Dit is gisteren bekend gemaakt tijdens de jaarlijkse uitreiking.  


- Lees verder onder deze advertentie -

Het sterren Restaurant 

Al twintig jaar zijn Hans en Anjo de Bont de drijvende krachten in restaurant De Moerbei. Deze sinds 2008 met een Michelin ster bekroonde eetgelegenheid in het schilderachtige plaatsje Warmond, is gevestigd in een oude boerenhoeve. U genieten van een reeks heerlijke gerechten uit de Franse keuken en u bovendien laten verrassen door een zorgvuldig samengestelde wijnkaart.

Simpele gerechten 

Hans is chef-kok en werkt met een team van jonge koks. Ze houden het op ‘simpele gerechten’; basic met pure smaken, gemaakt van top ingrediënten.

'Onze gasten moeten weten wat ze op hun bord hebben. Ze moeten zich achteraf niet afvragen, wat heb ik ook al weer gegeten.' – Hans de Bont – chefkok De Moerbei

Anjo is één van de dertig wijnmeesters van Nederland en kan altijd de perfecte wijn-spijscombinatie aanraden aan hun gasten. 
Deze werkwijze levert De Moerbei voor het elfde jaar op rij een Michelinster op.

De Ster

Een Michelinster krijg je niet zomaar en ieder jaar kijkt de organisatie of je de ster wel mag houden. Hoewel er dit jaar veel Michelinsterren ingetrokken zijn, mag de Moerbei uit Warmond ook in 2019 hun ster houden.

Ben jij ook benieuwd naar de sterren restaurants in de buurt?

Bekijk nu op het totale overzicht van Michelinsterren 2019


Reacties