De Nacht van Sassem op 18 aug.

De Nacht van Sassem op 18 aug.

Zien we jou op de Nacht van Sassem? Volgens de TOV zelf is het een mooie afsluiter van de zomervakantie, en dat zijn we helemaal met ze eens. 


- Lees verder onder deze advertentie -

We kunnen best wel spreken van een begrip in de Bollenstreek; al jaren is er op vrijdag aan het einde van de zomervakantie de Nacht van Sassem. En dit jaar hebben Jolanda Admiraal, Jacqueline de Groot en John de Kooker van de TOV Sassenheim weer een gave agenda samengesteld. Met nieuwe dingen en een heel uitgebreid programma.

Wat is er te doen op de Nacht van Sassem?

Op vrijdag 18 augustus is het vanaf 14:00 uur feest in de dorpskern van Sassenheim. Shoppen, eten, muziek en activiteiten voor alle leeftijden. 

Shoppen op de zomermarkt

Van het begin van het dorp aan de Hoofdstraat (Vomar), het hele dorp door tot aan het Voorhavenkwartier (Albert Heijn) staat van 14:00 tot 22:00u de Zomermarkt.
Veel lokale ondernemers hebben leuke acties tijdens de Nacht en er staan ook marktkramen van externe verkopers.

Muziek op het foodplein

Het Kerkplein (HEMA) wordt omgetoverd tot foodplein waar je niet alleen heerlijk kunt eten, maar ook een dansje kan wagen op verschillende soorten muziek. Kom in Braziliaanse sferen met Farofa, waan je aan de kade met Zeemandskoor Overal of zing mee met de akoestische covers van Boo’s ’n Lions.

Ook op het Voorhavenkwartier kunnen de voetjes van de vloer. Van 15:00 tot 18:00 uur draait DJ Jesper Geest, waarna de Zodiaks tot 19:30 het podium overnemen met jaren '30, '40 en '50 livemuziek. 

Van 20:00 tot middernacht kan je dansen op de Oude Haven met Frank the Tank on percussion, Sassemse saxofoniste Maureen en DJs4U.

Kidscorners

Twee plekken voor de kids dit jaar! Bij het park aan de J.P. Gouverneurlaan staat een kinderkermis en worden optredens en workshops voor kids gegeven. Zoals goochelen en elektrische gitaar spelen.
En verderop op de parkeerplaats bij de bibliotheek vind je op het kinderpretplein springkussens, een rodeo-stier en een stormbaan. 

De ‘waren we nog maar kids’corner

De opblaasattracties zijn vanaf 20:00 uur opengesteld voor alle volwassenen die zich ook weer even kind willen voelen.

 

InTeylingen op de Nacht van Sassem

Glitter grime van Glittervrouwtje

Ook wij vieren een feestje op de Nacht van Sassem en dat doen we graag samen met jou! 

Voor Clair Optiek staat Glittervrouwtje voor je klaar om (gratis) een glitter facepaint bij je aan te brengen.
Of stap het oude Volkswagen hippie-busje in voor de photobooth. Maak toffe foto's met je vrienden en neem, lekker ouderwets, de fotostrip mee naar huis. Of check de foto's online om te delen op social media. 

Glitters & photobooth zijn open van 16:00 tot 18:00 uur en van 19:00 tot 21:00 uur.

Zien we jou op de Nacht van Sassem?


Reacties