De nieuwe dienstregeling: mis hem niet!

De nieuwe dienstregeling: mis hem niet!

De nieuwe dienstregeling voor bussen en treinen gaat in op 10 december. Dat betekent; veel andere vertrektijden en soms andere routes. Gaat jouw trein of bus straks nog wel op dezelfde tijd?

Vanaf komende zondag rijden de Connexxion bussen en NS-treinen in veel regio's volgens een nieuwe dienstregeling. Volgens de vervoerders is dit nodig om de service nog beter te maken. 

Verandert er iets voor jou?  

Het gaat in onze regio voornamelijk om kleine wijzigingen, maar het is natuurlijk afhankelijk waar je naartoe reist. Nieuwsgierig wat er verandert in onze regio? 

Connexxion nieuwe dienstregeling
De Connexxion lijnen door Teylingen hebben geen last van grote wijzigingen. Reis je verder dan de Bollenstreek? Bekijk dan de aanpassingen per regio bij Connexxion.

Arriva nieuwe dienstregeling
Bij Arriva zijn er ook geen wijzigingen in Teylingen zelf, maar rondom Leiden zijn er wat nieuwe lijnen en routes ingevoerd. Zo wordt er door Qliners 385 en 386 niet meer gestopt bij het Transferium langs de A44.
Als je richting Boskoop of Alphen aan de Rijn reist, is het wel handig om je route even uit te pluizen, daar zijn wel wat nieuwe lijnen en ingekortte routes doorgevoerd. 

NS nieuwe dienstregeling
Ook de nieuwe dienstregeling van de NS heeft geen grote op station Voorhout en station Sassenheim.
Op langere trajecten zijn er wel wijzigingen. Ga je bijvoorbeeld vanaf Leiden CS naar Utrecht CS? Dan duurt de reis vanaf dit weekeind 4 minuten korter. En via Schiphol naar Eindhoven worden ieder uur twee extra intercity’s ingezet.`

 

Check je reis - voor de zekerheid

Zeker weten dat je op het juiste tijdstip op je bus of trein staat te wachte? Maak voor de zekerheid komende week even gebruik van de reisplanner op de NS of van 9292ov – daar zijn alle wijzigingen ook doorgevoerd.


Reacties