De speciaalbieren van de Biermarkt 2019

De speciaalbieren van de Biermarkt 2019 Foto: Maurice Hoogeveen

De 29ste editie van de Biermarkt in Sassenheim is komende zondag: 25 augustus. Met zo’n 60 taps is er genoeg keus aan bier en voor ieder wat wils; stevig, 0.0%, fris, fruitig of milkshake... 

Onder andere deze speciaalbieren worden geschonken:

Blonde D'été van Crooked Spider

Voor dit bier uit Wassenaar is alleen Franse hop gebruikt met de toevoeging van koriander en citroengras. Een bier met de zwoele mix van een fris bouquet en een licht gepeperd temperament.

Nitro Nemesis Peach Milkshake van Kompaan Bier en Van Moll

Brouwerijen Kompaan Bier uit Den Haag en Van Moll uit Eindhoven brouwden samen een bier van witte perzik, 3x dry-hopped, lactose en Nitro. Ziet eruit en drinkt als een milkshake.

La Guillotine van brouwerij Huyghe

De award winning brouwerij uit Belgie staat ook wel bekend als Brouwerij Delirium Tremens - die van de roze olifantjes. La Guillotine is een goudgeel krachtig biertje met veel zoetheid.

Flitspopper van Gulpener Bierbrouwerij en Oedipus Brewing

Oedipus brouwde een dry-hopper sour die later vermengd werd met verse ijsbock van Gulpener – en daar was Flitspopper. Een bier met een frisse, fruitige, funky smaak.

 

Biermarkt app

Zaterdag wordt de Biermarkt app geüpdatet en kan je zien welke bieren er zondag allemaal geschonken worden en waar op het terrein deze te koop zijn. Houd in de app bij welke bieren je al geproefd hebt en geef ze een score van 1 tot 5 sterren.

Je kan de app vooraf installeren op je telefoon, dat scheelt je weer data. Download de Biermarkt-app vanuit de App-store of vanuit Google Play.

 


Reacties