De Tulperij...Lente met een vleugje Flower Power

De Tulperij...Lente met een vleugje Flower Power Foto: De Tulperij Voorhout

Een winter lang hebben zij zich kunnen voorbereiden en nu is het zover! Vanaf 21 maart is de Tulperij weer open. Zeven dagen in de week, ook op zon- en feestdagen. 


- Lees verder onder deze advertentie -

6e seizoen

Dit jaar zie je een kleurrijk terras bij de Tulperij. Heb je ze gevolgd op Social Media? Er komt een hippe retro caravan naast het terras te staan met een inspiratietuin van Elseline. Zij werkt al jaren bij de Tulperij om je te adviseren welke bollen geschikt zijn voor jouw tuin. Je kunt ook dit jaar weer bollen bestellen bij De Tulperij. 

Kom langs met vriendinnen om nostalgie op te halen in de caravan die gepimpt is met oranje Brabantia en bruine bloemetjes. We gaan ons zesde seizoen in...

Gepimpte caravan

Heb je al bedacht om met vrienden, collega's of familie een rondleiding te boeken bij De Tulperij? Op een unieke locatie in Voorhout kun je zeven weken lang genieten van ons product waar de Bollenstreek zo bekend om staat. Met medewerking van Van Kesteren Schilders en KIP caravan hebben zij een leuke caravan gepimpt voor ons nieuwe seizoen.

Tulpen festival Amsterdam

De Tulperij levert een bijdrage aan het Tulpen Festival van Amsterdam van 1 april tot 30 april. We gaan het terras van het Crown Plaza Hotel in Amsterdam-Zuid pimpen in stijl van De Tulperij. Op het terras komt een kas te staan met tulpen, een oud bed met een grasmatras en tulpenpotten erin en een opoefiets met in de fietsmand bloemen. Ook de hoofdingang en de entreehal worden gepimpt met tulpen uit de Bollenstreek. We gaan om de vijf dagen naar Amsterdam om de tulpen te verversen. Een mooie uitdaging!

Vergaderen?

Origineel vergaderen? Een meeting organiseren? Het kan in De Tulperij. Out of de box denken. Het land op met de bloembollenkweker als break van een vergadering. De Tulperij is een inspirerende locatie voor bedrijven.

Tijdens de paasdagen zal kunstschilderes Leontine van der Klugt uit Noordwijkerhout live bij ons komen schilderen. Leontine is op 20, 21 en 22 april aanwezig. Ze zal geïnspireerd raken door alle bloemenpracht om haar heen in onze kleurrijke kas

Fietsen door de Bollenstreek

De Tulperij ligt tussen fietsknooppunt 55 en 58. Via de VVV's in de Bolllenstreek kun je verschillende routes uitzoeken die langs de prachtige bloemenvelden gaan. Je kunt een tussenstop maken bij ons voor een kop koffie of thee met een vers gebakken stroopwafel of vers gebakken appeltaart.

Scholen

We willen graag de leerlingen van basisscholen een gastles geven bij ons in De Tulperij. Elke dag tussen 8.30 en 10.30 is het mogelijk om een gastles te boeken. We vertellen de kinderen over de groei en bloei van tulpen. We gebruiken hiervoor veel visuele beelden en materialen. Natuurlijk gaan we ook het land op en voor de bovenbouw is er een korte film over het proces van planten, rooien en het verwerken van de bollen. Voor de onderbouw wordt er een prentenboek voor gelezen.


Reacties