De week van de Senioren brunch groot succes

  • Foto: InTeylingen
  • Foto: InTeylingen
  • Foto: InTeylingen
  • Foto: InTeylingen

Zaterdag schoven 50 prijswinnaars aan bij een brunch bij Van der Valk Sassenheim om De week van de Senioren feestelijk af te sluiten.


- Lees verder onder deze advertentie -

Vanaf 12:30 druppelden de gasten binnen. Allemaal in opperbeste stemming en velen bleven herhalen dat ze ‘eindelijk eens wat gewonnen hadden’.

Warm en koud lunchbuffet

Na een welkomstwoordje van InTeylingen konden de gasten gebruikmaken van het warme en koude lunchbuffet met diverse gerechten die bij iedereen goed in de smaak vielen. 

De brunch werd mede mogelijk gemaakt door ondernemers en winkeliers die deelnamen aan De week van de Senioren. De loterij was een van de cadeautjes tijdens de actieweek om waardering naar de consumenten te uiten.

Dubbel feest

Onder de prijswinnaars was ook het echtpaar Bouckaert dat op 10 november 46 jaar getrouwd was. Dat lieten we natuurlijk niet zomaar voorbijgaan met speciale felicitaties en Van der Valk zorgde voor vuurwerk en een extra taartje om mee naar huis te nemen.

Voor herhaling vatbaar

De week van de Senioren was een samenwerking tussen lokaal platform InTeylingen, winkeliers uit de drie dorpskernen van Teylingen en de lokale horeca. De actieweek is zowel door consumenten als ondernemers positief ontvangen en voor herhaling vatbaar.

 


Reacties