De week van de senioren in Teylingen

De week van de senioren in Teylingen Foto: InTeylingen

Van 13 tot en met 20 oktober laten winkeliers, bedrijven en horeca in Sassenheim, Voorhout en Warmond zien wat Teylingen in huis heeft voor senioren, tijdens De week van de senioren.

Tijdens de actieperiode zetten ondernemers en winkeliers de 60-plussers in de regio centraal. Via online en offline acties, informatie, speciale aanbiedingen en activiteiten laten ze de senioren uit de Bollenstreek zien wat ze voor hen kunnen betekenen.

Gratis lunchbonnen

Senioren consumenten die tijdens de actieweek de winkels aandoen, kunnen verrast worden met een gratis lunchbon. Ondernemers delen deze naar eigen inzicht uit aan hun klanten.

Met deze lunchbon krijg je tot en met 10 november €10,- korting op een lunch bij verschillende horecagelegenheden in Sassenheim, Voorhout en Warmond.

Winactie: uitgebreide brunch bij Van der Valk

Tijdens De week van de senioren kan je bij deelnemende winkels en bedrijven een actiekaartje invullen om een brunch te winnen.
De ondernemers geven gezamenlijk 50 brunches weg bij Van der Valk Sassenheim op 10 november. De trekking is op 2 november.

 


Reacties