Deelnemers en acties in De week van de senioren

Deelnemers en acties in De week van de senioren Foto: InTeylingen

Komende week hebben verschillende winkels en bedrijven in Teylingen speciale acties voor 60-plussers tijdens De week van de senioren.

De ondernemers uit Sassenheim, Voorhout en Warmond hebben veel in huis om senioren uit de regio te bedienen, dit staat even extra in de spotlight van 13 tot en met 20 oktober. 

Deelnemende winkels en bedrijven

De winkels en bedrijven die meedoen aan De week van de senioren herken je op dorp aan de (blauw) poster bij de deur. De ondernemers organiseren de volgende acties (lunchbonnen worden weggegeven zolang de voorraad strekt).

Sassenheim

Auto Bakker  - Op 20 oktober is er om 11:00 uur een kleding/auto show in de showroom bij Auto Bakker. Met de onthulling van de nieuwe Suzuki Vitara en een modeshow met kleding van Meijssen Mode en Melman Casuals & Business.
Na de show is de dames- en herenkleding ook de koop bij de stands.
Vanaf 10:00 uur staat er heerlijke cappuccino klaar en na de shows is iedereen welkom om een hapje mee te lunchen. 

Clair Optiek – Bij aanschaf of afhalen van bril of contactlezen ontvangt een senior twee lunchbonnen.

Zwembad Wasbeek – Dinsdag 16 oktober en donderdag 18 oktober zijn er tussen 10:00 en 11:00 uur bewegingslessen in het water: Fit en Vitaal 50PLUS. Je kunt zelf beslissen met welke les je meedoet en naderhand nog een uur banenzwemmen, vrij zwemmen of genieten in het bubbelbad. Twee uur toegang tot Wasbeek op deze ochtenden is €4,30 (wat je bij sommige zorgverzekeringen terug kan vragen).
Tijdens de actieweek staat er na de Fit en Vitaal-lessen een gezellig koffietafel klaar voor de deelnemers. 

Etos Hauwert

Franas – Van medische pedicure tot ooglidcorrectie; bij besteding van €75,00 of meer ontvangen senioren klanten een lunchbon. Dit geldt niet in combinatie met andere acties.

Heemborgh Makelaars  - Op 16, 17 en 18 oktober zitten de hypotheekadviseurs van Heemborgh klaar om vragen te beantwoorden, loop vrijblijvend naar binnen voor informatie. Belangstellen ontvangen een lunchbon.

Melman Lingerie  - Ontvang een lunchbon bij aanschaf vanaf €75,- lingerie, bad- en beenmode.

Rabobank Bollenstreek – Tijdens de actieweek geeft de Rabobank onder andere lunchbonnen weg via het Draai&Win rad in de winkel.
Dinsdag 16 oktober kan je binnenlopen voor informatie of hulp bij internetbankieren.
Donderdag 18 oktober van 10:00 tot 16:00 uur organiseert de Lokale Alliantie bij de Rabobank een gratis inloopspreekuur met notaris. Hier kunnen senioren terecht met vragen over bijvoorbeeld het levenstestament.

Van der Meer interieur – Bij aanschaf van een Silvana Support of Royal hoofdkussen, een gratis Dolce Gusto koffie-apparaat twv €99,-

Van Nieuwkoop Kookwinkel – Tijdens de actieweek staat er koffie met wat lekkers klaar bij Van Nieuwkoop. Bij aanschaf van een koffiemachine, krijg je twee dubbelwandige koffieglazen van Bodum cadeau.
Op 13 oktober zijn er gratis demonstraties van de Magimix in de winkel en 20 oktober kan je voor €29,95 de workshop Sous Vide koken bijwonen. 

Voorhout

Clair Optiek - Bij aanschaf of afhalen van bril of contactlezen ontvangt een senior twee lunchbonnen.

Dames van Dijk  - 60-plussers ontvangen een lunchbon bij besteding vanaf €100,-.

Max Sedelaar / FreekHypotheek / Habithuis – Onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers beantwoorden hypotheekadviseurs en makelaars vragen tijdens de inloopochtend op 17 oktober. Belangstellenden ontvangen een lunchbon.

Neuteboom Kaas-Verswerld – Bij besteding vanaf €10,- ontvangen senioren klanten een lunchbon.

Plus van Dijk

Sjaak’s Hobbyshop  - Vertel bij het afrekenen dat je weet van ‘De week van de senioren’ en ontvang 10% kassakorting.

Van Kesteren Schilders – Klanten van Van Kesteren ontvangen tijdens de actieweek een lunchbon.

Vishandel de Klok – Bij besteding vanaf €15,- ontvangen senioren een lunchbon.

Warmond

Lucky’s Bowling – Lucky’s Bowling organiseert op 13 november een bowling clinic met lunch voor senioren. Bowlen is een sport die tot op hoge leeftijd beoefend kan worden, kom langs om te kijken of het misschien ook jouw nieuwe hobby wordt.
De clinic en lunch zijn gratis bij inlevering van een lunchbon. Zonder lunchbon betaal je €10,- voor de workshop en de lunch samen.
Inschrijven (verplicht) kan via info@luckysbowling.nl of bel met 071-3058803. 

Slagerij Bakker – Een gratis lunchbon bij aankoop van een hele gegrilde kip. De kip vooraf reserveren via 07103016155. 

Cadeautjes voor de klanten

Naast de acties van de winkeliers, delen ondernemers (zolang de voorraad strek) gratis lunchbonnen uit. Met deze lunchbon krijg je van 13 oktober tot en met 10 november €10,- korting op de lunchrekening bij deelnemende horeca

Ook kunnen klanten bij de deelnemende shops hun gegevens achterlaten en meeloten voor een van de 50 gratis brunches bij Van der Valk Sassenheim op 10 november.

 


Reacties