Derde editie Sassenheim City Swim weer openbaar

Derde editie Sassenheim City Swim weer openbaar

Zondag 26 augustus is de derde editie van Sassenheim City Swim. Getrainde en gezelligheidszwemmers kunnen kiezen tussen 700 of 3.000 meter.

De eerste City Swim was alleen voor leden van duikvereniging Het Onderwaterbos en Zwemvereniging Sassenheim. Deze zomer kan iedereen tussen de 8 en 88 jaar zich inschrijven voor een rondje Sassemse ‘grachten’ – net als tijdens de City Swim in 2017.

Route 700 meter

Om 10:30 verzamelen zwemmers voor de 700 meter bij het Voorhavenkwartier. Met zijn alle ga je richting het Oude Zwembad om rond 11:00 uur te starten met de zwemtocht. Via de vaart zwemmen de deelnemers naar het Voorhavenkwartier.

Route 3.000 meter

De 3.000 meter verzamelt om 11:30 bij het Voorhavenkwartier om vanuit het Sassemse centrum, via de Sassenheimer Vaart en de Hellegatspolder naar het oude zwembad te zwemmen. Vanaf daar ga je weer terug richting het centrum. 

Kosten voor inschrijving

Voor het eerst vragen de clubs €5,50 per inschrijving. Met deze opbrengsten kunnen ze de kosten van verkeersregelaars en EHBO-posten dekken.
Inschrijven kan tot en met 21 augustus.

Kinderen onder de 12 moeten begeleid worden door een volwassenen. Zwem je eerst als begeleider en wil je daarna zelf de 3.000 meter zwemmen? Dan betaal je maar één keer. Hier meer info voor zwemmers die twee keer starten.

 


Reacties