Digitaal loket gemeente altijd bereikbaar

Digitaal loket gemeente altijd bereikbaar

Inwoners van Teylingen kunnen steeds meer producten van de gemeente digitaal aanvragen. 


- Lees verder onder deze advertentie -

Slimme formulieren

Met de komst van digitale formulieren zijn de meeste papieren formulieren overgezet naar een zogenaamd slim formulier. Dit formulier kunnen bezoekers online invullen, digitaal terugsturen naar de gemeente. Als er kosten mee gemoeid zijn, kan men via iDeal betalen.

De aanvrager ontvangt een afschrift van het ingevulde formulier via e-mail. Zo kan de aanvraag vanuit elke willekeurige plek gedaan worden.

De komende tijd blijft de gemeente de slimme formulieren uitbreiden, zodat het voor inwoners steeds gemakkelijker wordt om producten en diensten aan te vragen.

 “Met een druk op de knop een product of dienst aanvragen vanuit elke willekeurige plek. Daar hebben wij vorig jaar stevig op ingezet en blijven daarin vanzelfsprekend ontwikkelen aldus wethouder Dienstverlening Rob ten Boden. Voor de inwoner die dat nodig heeft of wenst, blijft de gemeente ook persoonlijk diensten verlenen!”

De digitale formulieren zijn te vinden op de webpagina van het product waar het om gaat zoals bijvoorbeeld het aanvragen van een uittreksel.

De gemeente Teylingen scoort met het beschikbaar stellen van meer slimme formulieren boven het landelijk gemiddelde.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties