Doe mee aan de online pubquiz en steun daarmee je stamkroeg!

Doe mee aan de online pubquiz en steun daarmee je stamkroeg! Foto: InTeylingen

Vanwege het geweldige succes van afgelopen zaterdag, waarbij landelijk 30 duizend euro is binnengehaald voor de Nederlandse Horeca, wordt de ‘online benefietquiz voor de horeca’ op de zaterdag 28 maart nog een keer herhaald.

Nu de pubquiz niet in de kroeg gespeeld kan worden, hebben meer dan 25 teams uit Sassenheim op zaterdag 21 maart meegedaan aan de online benefietquiz voor de horeca. De teams speelden vanuit huis mee voor Café de 2 Wezen en Café Gebroeders Wop.

De Andere Quiz is de bedenker van deze online pub quiz en heeft voor zaterdag 28 maart weer 6 rondes met hilarische filmpjes en een grote dosis humor klaar staan.

Meedoen aan deze nieuwe online pubquiz

Iedereen die het leuk vindt om met deze online quiz mee te doen kan zich hier aanmelden.  Je bent vrij om te kiezen welk deelnamebedrag je doneert, deze komt rechtstreeks bij jouw kroeg terecht. Staat jouw kroeg er niet tussen dan kun je deze alsnog opgeven voor donatie. 

In het café betaal je meestal ook entree voor de pubquiz, bovendien bespaar je flink op de drankjes nu je ze bij de plaatselijke supermarkt koopt. Dus pas je bedrag iets aan nu het waarschijnlijk een wekelijkse benefietquiz gaat worden, maar blijf wel doneren Willem Brouwer, organisator online pub quiz

 


Reacties