Drie nieuwe exposities in Het Oude Raadhuis

Drie nieuwe exposities in Het Oude Raadhuis Foto: Het Oude Raadhuis

Vanaf 21 augustus zijn er nieuwe exposities in Het Oude Raadhuis in Warmond. Drie totaal verschillende kunstenaars laten hun werk zien: twee artiesten met schilderijen en een met assemblages.

Doortje van Ginneken

Doortje van Ginneken (1955) exposeert met schilderijen. Zij volgde haar opleiding aan de KABK in den Haag. In haar atelier in den Haag geeft ze workshops tekenen en schilderen. Haar uitgangspunt is de natuur, de grillige vormen van het menselijk lichaam, bloemen en planten, oude gebouwen, landschappen met een verhaal, uitgewerkt in aquarel, pen en inkt of olieverf.

Gerda Kramer 

Gerda Kramer (1946) exposeert met assemblages. Zij volgde lessen op de vrije academie in Zoetermeer. Zij was werkzaam in het speciaal onderwijs waar ze de handvaardigheidslessen verzorgde. Tegenwoordig maakt zij assemblages van gevonden stukken hout, geroest ijzer en andere natuurlijke materialen. De serie “Gedierte”, die hier geëxposeerd wordt, heeft zij voorzien van een naam en een verhelderend gedicht, uitgegeven in een boek dat ook te koop is.

Louise Harley

Louise Harley exposeert met schilderijen. Zij is oorspronkelijk afgestudeerd in de theoretische natuurkunde en later omgeschoold op juridisch gebied waarna ze in 2017 af afstudeerde aan de KABK in den Haag. In 2018 ontving ze de galerieprijs van ArtiBrak. Zij exposeert met schilderijen van boomstammen, in grillige vormen geschilderd met acryl op lange vellen polyesterfolie.

Exposities bekijken

Deze exposities zijn te zien van 21 augustus tot en met 22 september in Het Oude Raadhuis. De galerie is open van woensdag t/m vrijdag van 15:00 – 17:00, zaterdag 11:00 – 17:00 en zondags van 13:00 – 17:00. 
Of kom kijken tijdens de Kunstmarkt op 25 augustus, dan is de galerie open van 11:00 – 17:00.

 


Reacties