Duurzaamheid bij TOP/SolarCompleet voor ondernemers

Duurzaamheid bij TOP/SolarCompleet voor ondernemers Foto: Top/Solar/Compleet BC

Het zal je vast niet zijn ontgaan, het thema duurzaamheid. Adviesgroepen, ministeries en inmiddels ook de spijbelende schooljeugd grijpen het thema aan om er aandacht voor te vragen. Maar waar gaat het nu eigenlijk om en hoe kritisch moeten we met dit onderwerp omgaan?

Ondernemers en duurzaamheid

En net zo belangrijk; wat betekent duurzaamheid voor u als ondernemer, wat gaat de impact worden van de overheidsplannen en op welke wijze kunt u een rol spelen in dit boeiende onderwerp? Omdat TOP/SolarCompleet samen met haar Business Club u iets over dit thema wil meegeven hebben zij op donderdag 21 maart een speciale avond georganiseerd. Dat doen ze samen met Stephan van Schie van Solar Compleet, Herman Koning van Autocentrum Beelen en Michiel de Haan van Royal Lemkes.

Wie zijn er aan het woord

Stephan is algemeen directeur van Solar Compleet en zal u bijpraten over de laatste ontwikkelingen op energiegebied. Daarbij zal o.a. het concept achter HONE worden toegelicht.

Vervolgens geven we het woord aan Herman Koning. Herman is marketingdirecteur bij Autocentrum Beelen en deelt graag met u zijn kennis en ervaring over Duurzaamheid en Mobiliteit en vooral ook hoe een ondernemer duurzaam mobiel kan zijn.

Afsluitend zal Michiel de Haan in zijn functie als Algemeen directeur van Royal Lemkes u meenemen in zijn duurzaamheidstraject.

Voor ondernemers

Kortom, stof genoeg om u een goed beeld te geven over het thema duurzaamheid in relatie tot u als ondernemer.

We nodigen dan ook graag alle ondernemers uit op donderdag 21 maart vanaf 19:30 uur bij Auto Centrum Beelen aan de Gansoord 1 in Lisserbroek.

In het kader van de logistiek vragen wij je of jij je voor maandag 18 maart wil opgeven via bc@kvtop.nl of de TOP Business Club app (voor leden BC).


Reacties