DVV speeltuin beloond door Jantje Beton

DVV speeltuin beloond door Jantje Beton Foto: Jan Willem Houweling

Sinds april werkt de speeltuinvereniging van DVV Sassenheim samen met het project ‘Aan de slag in de speeltuin’, waarbij mensen met een verstandelijke beperking meehelpen bij o.a. het onderhoud. Als bedankje voor de inzet van de speeltuin, ontvingen ze vanmorgen een cheque van €250,-.


- Lees verder onder deze advertentie -

Aan de slag in de speeltuin is een landelijk initiatief van Jantje Beton en HandicapNL, waarbij ze zorginstellingen koppelen aan een werkplek bij lokale speeltuinen. In het kader van dit project werken elke woensdag 6 cliënten van Het Raamwerk mee aan onderhoud in de DVV speeltuin.

Volgens de overkoepelende organisaties is het succes tweeledig; de speeltuinverenigingen hebben meer helpende handjes en de mensen met een verstandelijke beperking hebben zo een leuke werkplek.   

€250,- voor de speeltuin

Woensdagochtend 22 mei ontvingen vrijwilligers van de speeltuin de cheque van €250,- van Jantje Beton en HandicapNL. Dit is een bedankje voor de vrijwillige en enthousiaste inzet bij het project.

We willen de speeltuin toegankelijk maken voor alle kinderen en een vogelnest schommel staat nog op ons verlanglijstje, dus we zijn hier heel blij mee!’ – Els Beij – van den Nouland, speeltuin DVV.

 


Reacties