Etos Hauwert nu ook te vinden op InTeylingen

Etos Hauwert nu ook te vinden op InTeylingen Foto: ETOS Hauwert

Al jaren kan je in Sassenheim terecht bij drogist Hauwert. Vroeger bij de DA-drogist van vader, nu bij de Etos van Erik. En vanaf nu ook online via InTeylingen.

Na een tussenpozen van tien jaar, keerde de naam Hauwert weer terug naar het winkelcentrum van Sassenheim. De achternaam werd bekend door vader Hauwert; het bekende gezicht van de DA-drogist vroeger. Daarna zijn we een paar jaar Hauwert-loos geweest, tot Erik en Roniëlle de kans kregen om een eigen Etos te openen aan de Hoofdstraat.

Met een team vaste medewerkers runnen ze de locatie in Sassenheim én een Etos in winkelcentrum De Kopermolen in Leiden. Je kunt bij Etos Hauwert terecht voor al je vragen over beauty, verzorging en reformproducten.

'Met Etos zijn we altijd op up-to-date op InTeylingen'

Sinds kort heeft Etos Hauwert ook een uitgebreide pagina op InTeylingen:

“Door deel te nemen aan deze site kunnen wij ons beter presenteren en worden wij online ook beter gevonden. Nu kunnen wij al onze acties, aanbiedingen en events plaatsen en delen met onze huidige, en misschien wel nieuwe klanten. Onze Facebookpagina loopt mee op de Etos-pagina op InTeylingen, dus we zijn altijd up to date!  

Wanneer in het voorjaar de digitale winkelstraat live gaat, kan je ons daar natuurlijk ook vinden. Als je het mij vraagt wordt dat een aanwinst binnen onze gemeente en een must in dit digitale tijdperk. Dit is hét platform voor de gemeente Teylingen. Ik hoop dat vele ondernemers volgen en zo elkaar als middenstanders van de 3 kernen steunen en versterken” – Erik Hauwert


Reacties