Extra info middag Tweetalig VWO Rijnlands Lyceum Sassenheim

Extra info middag Tweetalig VWO Rijnlands Lyceum Sassenheim Foto: Rijnlands Lyceum Sassenheim

Op woensdag 13 februari om 16.00 uur (tot 17.15 uur) zijn groep 8 leerlingen en hun ouders nogmaals op het Rijnlands Lyceum Sassenheim welkom voor informatie over het tweetalig vwo (tto).


- Lees verder onder deze advertentie -

Sneeuw en griep

Daarmee biedt de school leerlingen en ouders die door sneeuw en griep verhinderd waren, alsnog de gelegenheid met ons tweetalig onderwijs kennis te maken.

“Dat doen we graag”, zegt Harm-Jan Langelaar, coördinator tto.”Als je tweetalig onderwijs overweegt, dan is het nuttig én leuk om voor informatie naar school te komen. Alle begrip voor ouders die het niet lukten onze tto-informatieavond te bezoeken, net op dat moment bleek het door weersomstandigheden lastig om op tijd onze school te bereiken. Nu maar hopen dat op de extra tto-middag die we op 13 februari ‘s middags aanbieden, de weergoden ons gunstiger gezind zijn!”

Programma

Het programma van de middag bestaat uit de presentatie over ons tweetalig vwo en een forum, daarbij krijgen ouders en leerlingen de kans om brugklasleerlingen naar hun ervaringen in het tto-onderwijs te vragen. Ook is er alle gelegenheid om tto-docenten vragen te stellen.


Reacties