Fashion stylist Manon Meijers zet lezing om in webinar voor boekhandel Wagner

Fashion stylist Manon Meijers zet lezing om in webinar voor boekhandel Wagner

Op uitnodiging van boekhandel Wagner zou afgelopen zaterdag Manon Meijers te gast zijn bij boekhandel Wagner. Helaas kon dat niet doorgaan in verband met de aangescherpte corona maatregelen. ''Wij zijn verheugd te kunnen mededelen dat in overleg met Manon Meijers de lezing omgezet wordt in een webinar, aangeboden door Manon. Deze online lezing 'Kleed jezelf gelukkig' wordt gehouden op vrijdag 20 november en vangt aan om 20.00 uur.''

Jezelf kleden is een fenomeen dat ons als mens uniek maakt. We zijn de enige soort die dat doet en we doen het dagelijks. Je zou dus mogen verwachten dat we er heel erg goed in zijn, maar het tegenovergestelde is vaak waar. Wie herkent niet ‘de kast-vol-kleding-en-niets-om-aan-te-trekken’? Manon Meijers ontmantelt alle mythes over kleding en uiterlijk en geeft ze een totaal nieuwe kijk op je persoonlijke stijl.

Een van de grootste leugens rondom kleding en er goed uitzien is misschien wel de overtuiging dat kleding oppervlakkig is. ‘Het wordt de hoogste tijd dat we in gaan zien welke invloed kleding op ons en onze omgeving heeft. We leren van alles over voeding en gezondheid, maar vrij weinig over kleding. Dat is niet alleen raar, maar ook zonde. Als je de taal van kleding leert spreken wordt het heel makkelijk jezelf goed te kleden. Ik durf je zelfs te beloven dat je er gelukkiger van wordt,’ aldus Meijers.

'Ik heb met 'Kleed jezelf gelukkig' maar één doel en dat is om vrouwen, met de kennis en het inzicht die ik in vijftien jaar heb verzameld, opnieuw te laten kijken naar hun relatie met en tot kleding. Om vrouwen kennis te laten maken met wie zij vanbinnen zijn en hoe dat er vanbuiten uitziet,’ aldus Meijers.

Over de auteur

Manon Meijers werkt al 15 jaar als fashion stylist en is zowel voor als achter de schermen bij verschillende tv-programma’s werkzaam. Met haar platform The Style Shrink focust ze op haar missie: vrouwen leren af te rekenen met een ongezond zelfbeeld en het weer leuk maken om ’s ochtends voor de kast te staan.

Aanmelden is noodzakelijk in verband met de link die men toegestuurd krijgt om mee te kunnen doen. Dit kan via de website van de boekhandel www.boekhandelwagner.nl/activiteiten, of in de winkel.


Reacties