Figuranten gezocht voor grootste lentefeest in de Bollenstreek

Figuranten gezocht voor grootste lentefeest in de Bollenstreek Foto: Bloemencorso Bollenstreek

Heb jij er altijd al eens van gedroomd om een keer te stralen op zo’n schitterende praalwagen tijdens het Bloemencorso Bollenstreek? Grijp dan nu je kans en meld je aan als corsofigurant!

Om deel te kunnen nemen aan het Bloemencorso Bollenstreek moet je wel minimaal 18 jaar oud zijn en tijdens het corsoweekend zowel op vrijdagavond 24 april als zaterdag 25 april beschikbaar zijn. Of je nu jong of oud bent dat maakt niet uit, want het is toch altijd je enthousiasme dat telt!

Meer interactie met publiek

Nóg meer entertainment en interactie met het publiek is de insteek en ben je lekker actief dan komt dat extra goed van pas, want dit jaar worden ook figuranten ingezet die rond de wagens lopen of fietsen. Dit maakt je ervaring als corsofigurant nog leuker!

Vrijdagavond 24 april is het verlichte corso in Noordwijkerhout en zaterdag 25 april is de grote optocht van Noordwijk naar Haarlem. En voor degenen die hun ervaring als corsofigurant met een dagje willen verlengen is er de mogelijkheid ook op zondag 26 april van de partij te zijn als de praalwagens in het centrum van Haarlem te bewonderen zijn.

Kostuum en Make-up wordt voor je geregeld

Vanuit de corso organisatie worden behalve de indeling van de figuranten op en rond de praalwagens ook alle kostuums en make-up geregeld. Een lunch en diner op corsozaterdag is inbegrepen, alsmede een onvergetelijke ervaring als corsofigurant!

Meer informatie of aanmelden? Mail dan naar entertainment@bloemencorso.info

 

'Figureren' met je eigen luxe wagen

Bedrijven kunnen ook figureren tijdens de Bloemencorso optocht. Dit doen zij door met hun eigen luxe wagen mee te rijden in de optocht. Interesse om op deze mannier deel te nemen aan het Bloemencorso van de Bollenstreek en direct je bedrijf te promoten? Lees hier meer.  

 


Reacties